Ledning

Ledningen har många års erfarenhet av teknisk förvaltning, transaktioner och projektutveckling.

Ulf Attebrant Verkställande Direktör

Ulf har över 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och är verkställande direktör för Logistri. Ulf har tidigare haft flertalet ledande befattningar på Atrium Ljungberg, Citycon, CBRE Basale och Fabege.

Tel: +46 8 402 5387
E-post: ulf.attebrant@paretosec.com

Sara Williamson Investerarrelationer

Civilekonom, Umeå Universitet

Sara har mångårig erfarenhet från den finansiella sektorn och arbetar förutom som IR ansvarig för bolaget som CEO för Pareto Business Management. Sara kommer senast från EY där hon arbetat som management konsult och Rezidor Hotel Group som business controller.

Tel: +46 (0)8 402 53 94
E-post: sara.williamson@paretosec.com

Christian Lukic Teknisk förvaltning

Christian är utbildad Fastighetsförvaltare vid John Ericsson Institutet och är ansvarig för fastigheternas tekniska underhåll och tillhörande administration. Christian har en bred erfarenhet från fastighetssektorn och har tidigare arbetat hos Newsec, Alecta, Familjebostäder samt Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC) i roller som fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare, bostadsförvaltare. Christian har i sina tidigare roller arbetat med samhälls-, bostads och kommersiella byggnader samt handelsplatser och logistikfastigheter.

Tel: +46 8 402 5388
E-post: christian.lukic@paretosec.com

Anna Karnöskog Finansiell förvaltning

Fastighetsekonom, Karlstads Universitet

Anna har över 7 års erfarenhet från den kommersiella fastighetssektorn och är ansvarig för bolagets ekonomi och rapportering. Anna har tidigare arbetat för Olav Thon-koncernen i Sverige och HSB Stockholm som redovisningsekonom och ekonomisk förvaltare.

Tel: +46 8 402 5391
E-post: Anna.Karnoskog@paretosec.com