Ledning

Ledningen har många års erfarenhet av teknisk förvaltning, transaktioner och projektutveckling.

David Träff Verkställande Direktör

David har flera års erfarenhet av fastighetstransaktioner och fastighetsförvaltning och kommer närmast från Corem. David har de senaste åren arbetat med transaktioner på Corem och Klövern. Tidigare har han erfarenhet från liknande roller på Hemfosa och Natwest Nordisk Renting. Han har en kandidatexamen från KTH och en masterexamen från Bayes Business School i London.

Tel: +46 (0) 70 089 04 66
E-post: d[email protected] 

Ulf Attebrant COO och vice vd

Ulf har över 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och är verkställande direktör för Logistri. Ulf har tidigare haft flertalet ledande befattningar på Atrium Ljungberg, Citycon, CBRE Basale och Fabege.

Tel: +46 8 402 5387
E-post: [email protected]

Anna Karnöskog Finansiell förvaltning

Fastighetsekonom, Karlstads Universitet

Anna har över 7 års erfarenhet från den kommersiella fastighetssektorn och är ansvarig för bolagets ekonomi och rapportering. Anna har tidigare arbetat för Olav Thon-koncernen i Sverige och HSB Stockholm som redovisningsekonom och ekonomisk förvaltare.

Tel: +46 8 402 5391
E-post: [email protected]

Johan Ahlström Fastighetsförvaltare

Johan är utbildad Fastighetsförvaltare vid John Ericsson Institutet och är ansvarig för fastigheternas tekniska underhåll och tillhörande administration. Johan har tidigare arbetat på Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC), Valvet Förvaltning och Nabo i roller som byggprojektledare, fastighetschef och teknisk chef.

Tel: +46 8 402 5386
E-mail: [email protected] 

Ingeborg Magnusson Investerarrelationer

Ekonom med magisterexamen samt fil.kand. i rättsvetenskap, Stockholms Universitet

Ingeborg har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är ansvarig för bolagets relationer med investerare. Ingeborg har tidigare arbetat för Pareto Securities i New York och Stockholm med inriktning på marknadsföring och public relations.

E-post[email protected]